keskiviikko 14. elokuuta 2013

Maajussille morsian

                                             Maajussille morsian

Tässä bloggaamisessa on hauskaa se, että voi kirjoittaa mistä asioista vaan ja milloin itseä huvittaa. Äärettömästi sanoja mahtuu ja hukkuu virtuaaliavaruuteen. Illalla, kun oikein ei uni tullut silmään, johtuen varmaankin jetlagistä ja touhukkasta päivästä, ajattelin kirjoittamista ja huomasin rajoittavani itse itseäni. Blogin oikeassa yläkulmassa lukee, että kirjoitan tarinoita perheemme tapahtumista Shanghaissa. Tarkoittaako se sitten, että raportoin päivittäin miten nukuttiin ja mitä syötiin yms.
Enhän minä sellaista jaksa kirjoittaa, eikä kukaan kai ole kiinnostunutkaan, eihän?
Sitä paitsi, tehän tunnette minut ja tiedätte, että pääni on täynnä pöhköjä ajatuksia niinkuin Nalle Puhilla.
No, siinä sitten vähän pohdittuani, tulin johtopäätökseen, että olen täysin erimieltä Kari Peitsamon kanssa. (Kari Peitsamo-`usein hämärällä Tampereen yössä liikuskeleva, uitetun hillerin näköinen, vanhempi muusikko").
Peitsamohan väittää biisissään Shanghaista Siuroon, että ellei Siuron tyttö kelpaa, et löydä sitä Shanghaistakaan.



Voihan se olla, että Siuron tyttö kelpaisi, mutta ei sieltäkään kaikille Suomen peräkammarin pojille emäntiä löydy. Ja parhaimmat on jo varattu varhaisessa vaiheessa. Minäkin olen varannut yhden Mahnalan pellossa kasvavan kuusivuotiaan "villivarsan" pojalleni, kun hän nyt vain tältä Shanghain ja maailman turneeltaan "aikapoikana" Suomeen palaa.
 Niin, eli olen sitä mieltä, että kyllä Shanghaista löytyy emäntiä. Tarjontaa on valtavasti ja kilpailuasetelmat Suomen pojilla ihan toiset kun Olympiakisoissa Kiinan poikia vastaan. Täältä tullaan varmasti mitalit kaulassa kotiin.
 Jos maajussit ottaisivat emännät täältä Shanghaista, olisi sillä monia positiivisia seuraamuksia ihan globaalistikin. Kiina on ylikansoittunut maa, jossa syntyvyyttä rajoitetaan ankarasti. Kun Shanghain emännät poistuvat maasta, samalla he vievät mukanaan yhden tai max kahden lapsen optionsa. Suomessa taas liikakansoitus ongelmaa ei ole, päinvastoin, pelastettaisiin samalla monta lopetusuhan alla olevaa maalaiskoulu, kun suomipojat oikein viljelisivät peltojaan Raamatun ohjeiden mukaan.
Suomen koulujärjestelmässä näistä vinosilmäisiksi syntyneistä Jukolan Jusseista haudotaan uutta innovaatiota, jolla Suomi pysyy maailman kartalla.
Ehkä tätä blogiani ei lue potentiaalisia maajusseja, mutta levittäkää sanaa ja ohjatkaa heitä tänne katsomaan vähän valikoimaa ja vinkkejäni. Nyt vaan joka jyväpussin syrjästä vähän säästöön ja lentolippua hankkimaan. Voin sitten neuvoa viisumin ja paperien hankinnassa.

Laittakaa taustalle soimaan tämä ja antakaa ajatuksen lennättää tänne Shanghain kuumaan ja kosteaan ilmastoon!



                           "Miltähän se Siuron koski näyttää, kun se Ville sitä niin muistelee?"




                                                              "Hei, sinäkö se oot?"



         "Mä otan nyt tän kuvan sinne nettisivulle. Mikäköhän sivuja ne lukee siellä Suomessa?"




                                                "Nyt on täky vedessä, ei auta kun odottaa!"


                                                     "Yummy, nyt se suomipoika vastas!"



                                                  Tulevia Siuron emäntiä kaksi sukupolvea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti