maanantai 14. tammikuuta 2013

Talvimallisto

Julkaisen ensimmäisen Shanghain muotiblogi juttuni. Esittelyssä talvimallisto 2013. 
Tämän talven, todennäköisesti kaikkien muidenkin talvien, näkyvin asia on tekokarva. Tekokarvaa ja pitsiä on lähes jokaisen pukeutumisesta kiinnostuneen kiinattaren asussa. Pitsiä voi aivan vapaaasti olla toppatakin helmassa tai villakangas ( lue tekokuitu) takin päällä. Sitten tekonahkasaappaat jalkaan ja jotakin kimaltavaa tai vilkkuvaa asustetta viimeistelyyn.


 Kiinalaiset eivät erityisesti halua erottua massasta. Yksilöllisyys ei ole pukeutumisessakaan ykkös tavoite. Tyyli on siis varsin homogeenisesti aasialaisen huono. Tekokuidut, kimallukset ja uskomaton kuosien yhdistely yllättävät länsimaalaisen silmän päivittäin.



Talvivaatetuksen tunnistaa korvalapuista, muuten päätä tai käsiä ei tarvitse lämmittää, edes lapsien. Jos kuitenkin laitat pipon niin korvalaput on syytä laittaa myös.


Koko perheen käsin lämmityksen voi hoitaa esimerkiksi näin.


Turhia väljyyksiä ei asuihin kannata jättää. 


Yhdistelemällä tupsuja, hapsuja ja karvareunuksia, kokonaisuudesta saa puhuttelevan.


Koirien asut jouluisissa väreissä!


Sitten vaan näytille!


2 kommenttia:

  1. Hymyilen täällä postauksellesi -kamalan vatsatautini aiheuttamasta kurjasta olosta huolimatta :) Hyvin kuvattu kiinalaista pukeutumista.
    Tulin blogiisi Maritan blogin kautta. Laitan sinut omalle Kiina-listalleni. Kiva täydentää blogilistaa muillakin uusilla tulijoilla.
    -Mia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Todellakin pukeutumistyylit saavat täällä monesti hymyn huuleen ; ).
      Kiitoksia sinulle blogistasi, siitä on ollut valtavasti apua tänne muutossa. Vahvistui vain käsitys, että jos jotain tarvitsee saada selville, kysy suomalaiselta naiselta!

      Poista